Батьком і винахідником блокнотів в звичному для нас зовнішній вигляд прийнято вважати письменника Марка Твена. Як і все геніальне, даний винахід, що дав в наслідку новий виток розвитку цілої галузі, ми використовуємо щодня з величезним задоволенням.

Блокнот  зручний і практичний вид поліграфічної продукції, в якому зручно робити записи, замітки, важливі думки, вести щоденний список справ, планувати роботу на найближчий тиждень. Завдяки різноманітності форматів та розмірів, робити записи можна не тільки горизонтально, але і вертикально, і навіть навскоси.

Блокноти існують відкритого типу і закритого. Різниця між ними видно неозброєним оком: у відкритого типу тільки основа виготовляється з твердого картону, на яку поміщається блок зі сторінок; в закритому типі основа складається з двох щільних основ, скріплених між собою різними варіантами з'єднань.

 

Красиві блокноти

 

Види блокнотів в залежності від способу кріплення

Красиві блокноти можуть мати абсолютно різну структуру сполучних елементів. Серед найпоширеніших кріплень твердої основи виділяють такі:

  • Склеювання термічним способом прошитих сторінок з твердою обкладинкою. Для цього існує спеціальне обладнання  термобиндер. Вироби виходять надійними і якісними, готовими служити не один рік.      
  • Складання блокнотів на пружині або спіралі. Даний спосіб кріплення особливо зручний, якщо планується час від часу виривати записи або ж просто набрид формат книжки. Збірка на пружині дозволяє скріпити виріб в звичному вигляді по горизонталі чи вертикалі. Блокнот купити на пружині особливо зручно для творчих і імпульсивних особистостей.      
  • Блокноти з гумкою і закладкою в твердій палітурці. Такі вироби вважаються найбільш якісними, оскільки поєднують в собі всі елементи кріплення, плюс надійність і довговічність завдяки додатковому фіксуванню вільного краю сторінок. Також, комфорт при щоденному використанні завдяки зручним м'яким закладкам.      
  • Блокноти з клейовим проклеюванням блоку і відривними листами. Даний вид виробів нагадує в деякому сенсі великогабаритні стікери для нотаток, тільки з гарною обкладинкою з міцного картону і розлінованими сторінками. Проклейка може розташовуватися як по вертикалі, так і по горизонталі.      

 

Блокнот як вид сувенірної продукції

Купити гарний блокнот в якості милого подарунку друзям, колегам по роботі, спільним знайомим в знакову дату  це чудова ідея! Правила етикету і доброго тону якраз говорять про потрібні, але нейтральні подарунки, які не будуть ні до чого зобов'язувати одержувача і зачіпати якісь особисті аспекти. Правильно підібраний за розміром, кольором і товщині аксесуар буде довгий час радувати одержувача подарунка і нагадувати про Вас виключно з хорошого боку.

Інтернет-магазин BuJoBox спеціалізується на якісній сувенірної продукції від сертифікованих виробників і зареєстрованих торгових марок. Пропонуємо звернути увагу на новинку в каталозі товарів  це блокноти від бренду PAPERIDEAS в найзручнішоу форматі А5. Ця колекція виробів представлена в трендових відтінках. Блокноти ціна на які значно нижче, ніж в книжкових магазинах і відділах роздрібної торгівлі надходять безпосередньо від виробника, що в кінцевому підсумку приємно для кінцевих покупців.

 

Замовити блокнот

 

Замовити блокнот від бренду PAPERIDEAS на подарунок близькій людині  значить порадувати його ексклюзивними канцелярськими товарами з лімітованої колекції, доступно з будь-якого куточка України. Зручна гумка вздовж вертікалі розкриття сторінок надійно приховує вміст від сторонніх очей, запобігає зносу і псування сторінок через носіння в сумці або рюкзаку.

 

Купити гарний блокнот

 

Великий блокнот для оформлення Bullet Journal

Останні кілька років Інстаграм співтовариство захлеснула нова хвиля  вести щоденник в модному нині форматі Буллет Джорнал. Чим же він такий хороший? А головне, які блокноти підійдуть для оформлення розворотів в стилі bujo? Чи потрібен саме товстий записник ? Насамперед варто відповісти на питання: які цілі і завдання потрібно буде вирішувати за допомогою даного «хранителя думок»?

Можливо, це буде звичайний щоденник зі списком справ або записами клієнтів з контактними номерами телефонів. А може це буде творча віддушина з віршами або замальовками в перерві між нудними офісними буднями? Прогрес у навчанні, замітки цікавих думок, місце для збору корисних ідей  це все має місце бути і може бути оформлено в форматі Булет Джорнал.

Якщо Ви до сих пір не знали, навіщо потрібні блокноти в точку або дивується, що намалювати в блокноті в точку ?  Пора відкрити завісу таємниці і відповісти питання, що тривожить довгий час. Саме блокнот в точку - ідеальне рішення для початківців шанувальників планування життя в стилі bujo! Лінії і клітини створюють додаткові рамки і обмеження, а по крапочками можна малювати, розраховувати рівномірно простір розвороту і робити красиві записи різних за розміром шрифтом.

Зручний, красивий, якісний, надійний і в той же самий час практичний  так можна охарактеризувати найкращий блокнот для Буллет Джорнал. Інтернет-магазин BuJo Box пропонує своїм відвідувачам і покупцям саме такі блокноти Україна від компанії Молескин і PAPERIDEAS. І перші, і другі повністю відповідають заявленим високим вимогам щодо якості, комфорту і надійності.

Середній розмір формату А5 досить компактний, щоб зручно було носити його завжди з собою в сумці або рюкзаку. А розворот такого формату А5 буде досить великим, щоб розмістити всі потрібні записи, оформити красиво рамочку або прикрасити стильної графічної замальовкою. Інтернет-магазин BuJoBox підготував своїм покупцям широкий асортимент кольорових рішень блокнотів для ведення Буллет Джорнал від брендів Молескин і PAPERIDEAS саме відповідного формату А5.

 

блокнот для оформлення Bullet Journal

Блокнот купити Київ в інтернет-магазині BuJoBox

Якщо Ви бажаєте мати унікальну колекцію канцелярського приладдя і хочете вигідно виділятися серед друзів або колег по роботі  тоді Ви звернулися за адресою. Нетривіальні блокноти Київ з блискавичною доставкою власної міні кур'єрською службою зможуть порадувати Вас протягом всього кількох годин з моменту оплати замовлення по місту Київ, а також прилеглих селищ.

Чи вважаєте, що блокнот купити Україна недорого преміальної якості  це не може бути правдою? Інтернет-магазин BuJo Box руйнує стереотипи, що склалися і представляє в каталозі товарів мультибрендовую колекцію всіляких письмового приладдя, аксесуарів, готових наборів для bu-jo, наклейок, стікерів і інших допоміжних дрібниць.

Відправимо вподобану ексклюзивну канцелярію в абсолютно будь-яке місто і навіть маленький населений пункт, куди може добратися та чи інша кур'єрська служба України. З інтернет-магазином BuJoBox мрії збуваються! Слідкуйте за гарячими новинками та акціями, щоб не пропустити вигідні пропозиції і бути в курсі останніх новин зі світу канцтоварів.