Різнобарвні скотчі стали надзвичайно популярні в період загального захоплення модним трендом вести особистий щоденник і щоденник в стилі Bullet Journal. Рукоділля в домашніх умовах, таке як скрапбукінг і кардмейкінг також досить затребувані останні кілька років. Простота у використанні і велика сфера застосування зробили клейку стрічку лідером продажів серед інших канцелярського приладдя.

Різнобарвний скотч з малюнком не завжди був в звичному для сучасного користувача вигляді. Історія походження йде корінням в Японію, де першими почали виробляти декоративний скотч з рисового паперу. Клейкий шар забезпечує акриловий клей, який абсолютно не має в складі токсинів і вважається безпечним для здоров'я. Першим в світі з'явився саме паперовий декоративний скотч, а через деякий час з'явився кольоровий скотч на тканинній основі і на штучній плівковій основі.

 

декоративний скотч Ніч

Декоративний скотч: Ніч

Washi tape  що це? Декоративний скотч і його властивості

Washi tape дослівно перекладається як «японський папір», вона ж кольорова клейка стрічка або декоративний скотч. Японія подарувала світу безліч корисних і потрібних винаходів, Washi tape – один з них. Клейку стрічку можна називати по-різному, головне, що сенс від цього залишається незмінним.

 

різнокольоровий скотч

 

Сьогодні у продажу можна побачити оригінальні декоративні скотчи від японських виробників на рисовому папері зі збереженням первісної технології. Також велике розмаїття доступніших за ціною виробників пропонують Washi tape купити по всьому світу.

Властивості декоративного скотча високої якості визначають і його переваги. Ось найбільш значимі з них:

  • Повторне використання. Що може бути краще, ніж можливість виправити нерівне наклеювання? Кольорові смужки легко відклеюються з одного місця і переносяться на інше, не залишаючи клею і темних слідів на сторінці.
  • Робота без ножиць. Якісний скотч на паперовій основі можна легко розділяти руками, якщо під рукою не виявилося потрібних ножиць. Або використовувати для цих цілей лінійку, щоб домогтися рівного краю і охайного результату.
  • Екологічність і безпека. У складі скотчів на паперовій і тканинній основі немає токсичних і шкідливих для здоров'я покупця компонентів. Клейкий шар проводиться на основі акрилу і його безпечно давати навіть меленьким дітям.
  • Стійкий до сонячних променів. Декоративний скотч від перевірених виробників довго зберігає свій первісний вигляд. Оформлена рамочка для фотографії в дитячій кімнаті або вітальні, наприклад, буде довго радувати око, залишаючись яскравою.

 

Набір декоративних скотчей: Мінімалізм

Набір декоративних скотчей: Мінімалізм, Зелене диво, Ван Гог


Різнобарвний скотч купити в інтернет-магазині BuJoBox

Декоративний скотч або Washi tape купити Україна пропонує в широкому асортименті інтернет-магазин BuJoBox. У каталозі представлені вироби на паперовій основі від сертифікованих постачальників, що є гарантією безпеки для здоров'я людини і навколишнього середовища.

 

Обрати декоративні скотчі

 

Серед численного розмаїття декоративних скотчів на сторінках інтернет-магазину їх можна поділити на дві великі категорії для покупців: набір різнокольорового скотча і декоративний скотч поштучно. Залежно від цілей і необхідної кількості варіантів вибирайте до душі, а команда BuJoBox швидко доставить декоративний скотч Київ або по Україні.

 

набір різнокольорового скотча

Набір різнокольорового скотча: Зелена перевага