Завжди носиш з собою Скетчбук і улюблену клячку? Всі знають, що створювати яскраві і прикольні скетчі сьогодні модно. Фломастери і маркери для складання своїх мемів і смішних ілюстрацій дивують палітрою і різноманітністю відтінків.

З чого складається скетч-маркер

Маркери випускають різні фірми, вони можуть відрізнятися ціною, зовнішнім виглядом, але мають загальні властивості. До складу чорнила входять спирт і пігменти. Завдяки цьому твої малюнки залишаться яскравими на тривалий час. Маркери складаються з пластикового корпусу і внутрішнього стрижня. Наконечники бувають трьох видів:

  • пензлик;
  • куля;
  • долото.

Критерії вибору

При купівлі предметів для малювання звертай увагу на робочу частину - наконечник. Якщо вона розпатлана або видає при малюванні неприємний скрегіт, маркер купувати не варто. Перо має бути в міру жорстким, занадто м'який кінчик - некерований, і швидко втрачає якості. Важливо поєднання маркерів з іншими інструментами - лінерами і ручками. Неприємна ситуація, коли лінії на малюнку розтікаються.

Кращі фірми-виробники маркерів

Вироби, представлені в нашому магазині, відрізняються якістю і вартістю. Ми продаємо якісні канцелярські товари, в тому числі і скетч-маркери. У ТОП-3 відомих брендів цього продукту входять наступні фірми.

 

BAOKE маркер для скетчінга

BAOKE

Скетч-маркери бренду BAOKE відомі якістю і яскравою палітрою. Тонкі, товсті, одно- і двосторонні, з різними типами наконечників - вони підкорять любителів творчості. Набори і штучні товари можна придбати в магазині BuJoBox недорого.

Переваги даних маркерів: яскраві кольори, приємна ціна, зручність штрихування. Серед недоліків слід виділити необхідність малювання на спеціальному папері.

 

Обрати маркери Baoke

 

 

STA маркер для скетчінга

STA

Ергономічний корпус трикутної форми відрізняє маркери бренду STA. Вони добре тримаються в руці, зручні, практичні. У нашому магазині представлені різні набори.

Головними плюсами двосторонніх скетч-маркерів STA вважаються екологічні чорнило без запаху спирту, яскраві відтінки. Щільні ковпачки збільшують термін служби товару. Мінус маркерів - кінчики стрижнів швидко зношуються.

 

Обрати маркери STA

 

 

Zebra маркер для скетчінга

Zebra

Маркери фірми Zebra роблять в Японії, мають стильний дизайн і відмінні характеристики: не пахнуть, не просвічують через тонкі аркуші. Можна замовити набір, що складається з ходових відтінків, або вибрати будь-який двосторонній маркер окремо. Природні пастельні кольори підійдуть для творчості і малювання. Говорячи про недоліки, слід зауважити властивість тонкого стрижня втрачати форму, в результаті чого лінії стають неакуратними.

 

Обрати маркери Zebra

 

Додаткові можливості

Вражаючою особливістю спиртових маркерів, що відрізняють їх від інших предметів для творчості, вважається можливість змішувати кольору на папері. Можна освітлити зображення за допомогою світлого відтінку. Спеціальні маркери-блендери допомагають домогтися цікавих ефектів при накладенні декількох кольорів один на одного. Існує заправка, яка допомагає продовжити "життя" виробам.

Переглядаючи предмети для творчості, вибирай товари, що мають сертифікати і відповідають нормам екологічності. Скетч-маркери в магазині "BuJoBox" можна замовити онлайн з доставкою додому, післяплатою. Подарункові сертифікати, знижки, акції чекають тебе. У нас представлений кращий асортимент канцелярських товарів для офісу, школи, творчих занять.