Електронні технології не змогли повністю витіснити канцелярські товари. Швидкі нотатки зручніше робити в блокноті; паперовий щоденник завжди під рукою у місцях, де немає електрики та інтернету; зошити, олівці, гумки незамінні в навчальному процесі. Серед різноманіття блоків, органайзерів, письмового приладдя виділяється канцелярія для дівчат. Стильні штучки відрізняються оригінальним дизайном, вишуканими кольорами, веселими принтами.

Лінери

Графічні інструменти з різною товщиною грифеля ідеальні для оформлення щоденників, планерів, скрапбукінгу. Вони допоможуть виділити пам'ятну подію, наголосити на терміновому завданні, створять настрій у вигляді невеликого скетчу на розвороті блокнота. Канцтовари для дівчаток, виконані в золотистих відтінках, особливо сподобаються їхнім власникам.

Маркери

Міцний корпус надійно захищає контейнер з чорнилом, що знаходиться всередині, від механічних пошкоджень і висихання. Гама відтінків вражає: всі кольори веселки різної насиченості. Фарби на олійній основі застосовуються діловими людьми або в скрапбукінгу. Акварельні фломастери на водній основі підходять для малювання з будь-якого віку. Яскраві неонові кольори подобаються дівчаткам.

Пенали

Органайзери — канцтовари для дівчат для зберігання необхідних дрібниць та дівочих секретів. Місткі, з одним або декількома відділеннями, таємними кишеньками, вони збережуть елементи, що пишуть, від пошкоджень і протікання чорнила в сумочці чи рюкзаку. У невеликих кишеньках помістяться дрібні гроші, візитки, наклейки. Дерев'яні штампи для відтиску з силіконовою основою забезпечать акуратне нанесення цифр, літер, зображень. Підходять дошкільникам, які осягають ази наук. Малята, які вивчили літери, але не освоїли письма, можуть легко складати слова за допомогою відбитків. Захоплююче заняття для дітей та дорослих! Відбитки оригінально виглядають у буллет джорнал для позначення етапів мети, встановлення черговості завдань.

Закладки для книг

Стильні різнокольорові смужки – мила канцелярія для дівчаток. Картонні стрічки потрібні для прочитання книг. Ними зручно відокремлювати блоки у планері, виділяти сторінки в особистому щоденнику. Дизайнерські форми, різноманітні забарвлення та малюнки забезпечують можливість підібрати варіанти під колір записника, альбому.

Ручки

Незамінні аксесуари широко представлені в BuJoBox. Різнокольорові корпуси із міцного пластику та металу забезпечують збереження ємностей із чорнилом, розміщених усередині. Товщина стрижнів, що пишуть, різна: тонкі — для каліграфічного листа, креслення; широкі - для скрапбукінгу, малювання.

Оригінальна канцелярія для дівчаток підлітків підкреслить особливості характеру, що формується, задовольнить естетичні запити. Звичайні речі можуть бути неповторними, якщо пошукати їх у BuJoBox.