Популярний засіб пересування, що не вимагає дорогого палива, — двоколісний ровер. Відрізняється підвищеною прохідністю у міських джунглях та заторах, на ґрунтових сільських дорогах. Через частого використання, іноді падіння або зіткнення з високими бордюрами, втрачає привабливість. Приховати потертості, подряпини, відколи допоможуть стікери для велосипеда.

Фарбування або прикраса

Сколота фарба на рамі, крилах або кермі велосипеда наганяє зневіру та бажання виправити становище. Процес фарбування вимагає багато часу, умінь плюс інструменти та матеріали (розчинник для змивки старого шару фарбування, грунтовка, фарба, лак). Не кожен упорається.

Простіший і цікавіший варіант — стайлінг — косметичні зміни за рахунок нанесення наклейок на пошкоджені поверхні. Незвичайні стікери для велосипеда Київ пропонує у великому асортименті. Власник транспорту може зупинитися на чорно-білому варіанті або вибрати різнокольорові картинки, згрупувавши їх за принципом розмаїття чи гармонії.

Переваги використання наклейок для велосипеда:

  • легкість у застосуванні;
  • швидке усунення зовнішніх вад;
  • різноманітність дизайнерських рішень: нанесення окремих картинок або заклеювання всієї поверхні.
  • Стайлінг обійдеться значно дешевше за фарбування, принесе величезне задоволення від творчого процесу.

Де придбати стікери для велосипеда

Магазин милої канцелярії пропонує широку лінійку яскравих перекладних малюнків. Рішення купити стікери для велосипеда в Україні веде у BuJoBox, де представлені якісні товари японських та китайських брендів. Придбані наклейки перетворять велосипед на неповторного учасника дорожнього руху.