Канцелярські товари онлайн у магазині BuJoBox – натхнення на максимум

Канцелярських магазинів в Україні сотні, але вони не повністю задовольняють потреби фанатів bullet journal, особистих щоденників та читацьких блокнотів. Тож творчі люди шукають дизайнерський папір, кольорові скотчі та стікери в інтернеті. На відомому китайському сайті є все, але чекати посилку довго, і іноді вони губляться. У той час як мила канцелярія із сайту BuJoBox завжди доїжджає до одержувача.

Тут ви можете купити милі канцтовари у магазині онлайн, і вони приїдуть безкоштовно. Сума для оформлення безкоштовної доставки до відділень «УкрПошти» становить щонайменше 599 гривень, а для відділень та поштоматів «Нової Пошти» - 1199 гривень. На адресну доставку послуга не поширюється.

Канцелярські товари онлайн – десятки найменувань в одному місці

Найкраще рішення для любителів творчості – це магазини канцелярії онлайн, де можна перебирати товари, у комфортному режимі наповнювати кошик та отримати замовлення вже за кілька днів після оформлення. Таким є наш інтернет-магазин. У його каталозі ви знайдете набори паперу, декоративні скотчі, стікербуки, авторські наклейки, скетчбуки, сургучі, штампи, листівки та супутні товари. Наприклад, рідкісну клейку стрічку в ролику. Окрім унікальної продукції, у BuJoBox є інші переваги:

  1. Зручні фільтри. Каталог розділений на категорії та підкатегорії (лінери, блокноти, канцелярські аксесуари, папір для скрапбукінгу).Всередині кожної підкатегорії є пошукові фільтри: стандартні (виробник, ціновий діапазон) та характерні для певних груп товарів (товщина та колір лінерів, формат та щільність сторінок блокнотів).
  2. Програма лояльності. Для постійних покупців у магазині працює накопичувальна система знижок. Після покупок на 500 гривень знижка становитиме 3%, а в діапазоні від 2000 до 5000 гривень – 5%. Коли загальна сума перевищить 5000 гривень, знижка становитиме 10%. Програма працює лише для зареєстрованих користувачів.
  3. Подарунковий сертифікат. Інтернет-магазин BuJoBox пропонує найкращий подарунок для любителів милої канцелярії – віртуальний сертифікат на суму від 50 до 2000 гривень. Термін дії становить рік із моменту покупки.

Таким чином, онлайн-шопінг у магазині BuJoBox – це швидко, надійно, зручно та вигідно.