Стильні наклейки на телефон

Мобільник – незамінний гаджет сучасного представника Homo sapiens. Засіб спілкування, вікно в неосяжні світи інтернету, зберігач особистих таємниць, органайзер - безліч функцій в одному пристрої. Трапляється, що у сім'ї чи компанії з'являються кілька власників однакових мобільних апаратів. Визначити власників допоможуть наклейки на телефон.

Стікери органічно виглядають на корпусі та на чохлі. Важливо не перестаратися з кількістю фішок, вибрати відповідний розмір прикрас, гармонізувати колірну гаму.

Стікери як спосіб підкреслити індивідуальність

Перекладні малюнки на телефон не мають бути об'ємними. Гарно виглядають невеликі жанрові картинки, що відображають інтереси власника, його хобі. Фігурки тварин, морських мешканців є універсальним декором. Вони подобаються всім віковим групам обох статей.
Квіти, казкові принцеси, райські птахи більше пасують представницям прекрасної половини. Сильна стать вибирає авто, холодний космос, брутальних мультяшних персонажів: Барта Сімпсона, Бендера, Ріккі та Морті.
Популярні наклейки на телефон ззаду, що зображають фрукти/овочі, страви, вигуки, мотиваційні фрази. Стікери мимоволі розкривають особливості характеру та світ захоплень господаря мобілки.

Наклейки на чохли телефонів

Захисний футляр для телефону виготовляється з різних матеріалів: силікону, натуральної шкіри, якісного шкірозамінника, фетру, тканини. Наклейки на чохли телефонів надійно кріпляться до будь-якої поверхні за дотримання правил перенесення картинки. Розмір наклейки може бути більшим, але варто відповідально підійти до композиції. Одне або кілька об'ємних зображень варто врівноважити парою невеликих наклейок. Розмістити декор можна посередині, променеподібно, віялоподібно, асиметрично.

Як вибрати стікери

Наклейки на чохол телефону виготовляються з металу, силікону, картону. Кожен варіант має плюси та мінуси. Любителям змін варто зупинити вибір на паперових наклейках: вони легко закріплюються на будь-якому матеріалі, оснащені захисним шаром, що оберігає від вигоряння кольору. За бажанням змінити картинку на корпусі або чохлі раніше нанесені наклейки легко видаляються, не залишаючи слідів. Зміна декору візуально оновлює гаджет: інші стікери – новий телефон.

У магазині милої канцелярії купити наклейки на телефон легко та зручно: широкий вибір, зрозумілий інтерфейс сайту, комфортні для покупця способи оплати та доставки. BuJoBox подбав про асортимент: широкий вибір окремих зображень, жанрові картинки, тематичні добірки (пори року, природа, живопис).
Наклейки на телефон роблять гаджет неповторним, допомагають виявити творчий потенціал, виразити індивідуальність, вказати на захоплення власника мобільного.