Наліпки на ноутбуки

Зовнішній вигляд наших речей здатний транслювати про нас інформацію. Саме тому ми вибираємо певний стиль в одязі, аксесуарах та можемо купити тільки певні моделі гаджетів.

Стікери на ноутбук

Наклейки – це чудовий спосіб зробити твій ноутбук унікальним та неповторним. Стікери бувають найрізноманітніших тематик, надруковані на різних матеріалах, різного призначення, розміру та цінового діапазону. Нумо розбиратися, які особливості вони мають і що підійде саме тобі.

Стікери та наклейки з фото та картинками друкуються на:

  • клейкому папері;

  • прозорій плівці;

  • ПВХ плівці чи глянцевому оракалі.

Перед тим, як купити стікери на ноутбук, розберімось на які характеристики варто звертати увагу.

Якщо ти носиш ноутбук у сумці, чохлі, рюкзаку та плануєш наклеїти на верхню кришку, вибирай варіант стійкий до тертя. На паперових стікерах з часом зображення стираються, хоч би якими якісними та яскравими вони були. А зображення на прозорій плівці та оракалі більш стійкі, у тому числі й до потрапляння вологи.

Якщо корпус ноутбука кольоровий або темний, вибирай непрозору плівку ПВХ або яскраві, металізовані зображення на прозорій плівці. Напівпрозорі наклейки будуть погано помітні та фон спотворюватиме колір.

Всі стікери добре лягають на гладку, рівну поверхню, уникай наліпок на опуклих або рельєфних поверхнях. Якщо ти плануєш часто міняти наклейки, красиво виглядають усі варіанти. Вибирай, який тобі більше подобається чи коштує дешевше. Зображення можуть бути покриті захисним шаром, що оберігає від вицвітання та механічних пошкоджень.

Як вибрати наклейки на ноутбук

З основними особливостями стікерів для ноутбука розібралися. Виробники пропонують великий асортимент. Ось ще кілька порад як вибрати стікери для ноутбука:

  1. Перед тим, як купити стікери, визнач розмір. Ти хочеш одну велику або багато дрібних наклейок в одному стилі, а може, ти придумаєш цілий колаж, який розповість історію?

  2. Визнач з якою метою ти шукаєш наклейки. Додати пристрою індивідуальності чи може приховати потертості та подряпини? Наголосити на бренді виробника або транслювати сферу діяльності.

  3. Виберіть тему та стиль зображень. Тут справа лише твого смаку. Вибирай, що більше подобається та сміливо замовляй!

Наклейки – це швидкий та доступний спосіб перетворити твій ноутбук та зробити його унікальним.

Де придбати стікери на ноутбук

В Україні замовити наклейки можна онлайн та отримати покупку за лічені дні або навіть наступного дня. BuJoBox пропонує швидку доставку та щоденне відправлення товару до будь-якого населеного пункту. Можна придбати наклейки на ноутбук окремими екземплярами, сетами та тематичними наборами.

У магазині милої канцелярії широкий вибір наклейок. Буджобокс пропонує якісні товари, у тому числі й українських авторів за доступною ціною. Асортимент радує різноманіттям: покупець будь-якого віку, професії підбере оригінальні зображення “під себе”. 

Стікери на ноутбук можна купити в найпопулярніших тематиках:

  • Україна та патріотичні зображення;

  • сезонні стікери;

  • квіти та рослини;

  • подорожі та пейзажі;

  • хобі та спорт.

Можна підібрати розмір та колір, виходячи з уподобань покупця. Наклейки на корпусі ноутбука виглядають естетично, якщо вони витримані в одному стилі, їх не надто багато, акуратно наклеєні. Важливо враховувати, що картинки розглядатимуть співрозмовники власника лептопа: не прикріпіть наклейку догори дригом!

Стікери на Макбук купити також не проблема! Можливо тобі сподобаються голографічні наклейки, що переливаються різними кольорами або чорно-білі в стилі мінімалізм? Як щодо мотиваційних фраз чи твоїх захоплень?

Вибирай у каталозі, що тобі до вподоби й замовляй прямо зараз, а ми подбаємо про те, щоб стікери радували тебе якнайшвидше.