Лінійка - один з найпростіших канцелярських інструментів. Без лінійки складно уявити пенал школяра або студента. Вона потрібна всім: від першокласників, до випускників, активно використовується на заняттях з математики, геометрії, креслення. З її допомогою креслять графіки, малюють таблиці, відривають рівно листи. Лінійки використовуються людьми різних професій: будівельниками, інженерами, закрійниками, а також в побуті.

Тобі здається, що твоя лінійка нудна і буденна? Ти хочеш підкреслити свою індивідуальність за допомогою канцелярії та виділитися серед однокласниць або одногрупниць? Магазин "BujoBox" може допомогти тобі в цьому! Ми здивуємо тебе незвичайним асортиментом милих і прикольних лінійок, довівши, що цей аксесуар може бути дуже цікавим і привабливим.

Асортимент лінійок

Асортимент магазину включає лінійки, виготовлені з різних матеріалів - металу, алюмінію, пластику. У нас ти можеш придбати канцелярію різної довжини: 10, 12, 18 см і т.д.

Справжніми хітами продажів є витончені, цікаво оформлені лінійки-трафарети, які є також закладками для книг. У серії представлені аксесуари з трафаретами у вигляді

  • птахів;
  • забавних тварин;
  • рибок;
  • рослин і т.п.

Верхній край таких лінійок незвично оформлений, наприклад як акваріум, пташина клітка, повітряна куля або карусель. Приємний і незвичайний аксесуар обов'язково прийдеться тобі до душі!

Інша серія по-справжньому красивих милих лінійок прикрашена зображеннями:

  • зоряного неба;
  • рожевих хмар;
  • падаючих зірок;
  • місячного сяйва.

Це вже не просто інструмент для вимірювання відстані від однієї точки до іншої, а цілий витвір мистецтва. Виконані в приємній неяскравій кольоровій гаммі, такі лінійки зможуть зайняти своє місце серед канцелярського приладдя, особливо якщо ти любиш дивитися на зоряне небо і мріяти.

Магазин пропонує креативні багатофункціональні лінійки-трафарети. З їх допомогою можна зобразити різні фігури, цифри, значки, в тому числі активно використовуються зараз в соціальних мережах популярні іконки. Один з країв інструменту хвилястий, що дозволяє зручно підкреслювати заголовки, формули або іншу важливу інформацію в тексті.

Якщо ж тобі необхідна базова проста лінійка, можеш придбати аксесуар ZHIHENG. Вона дуже проста, не містить нічого, що могло б відвернути від виконання завдання. Предмет зроблений з прозорого пластику, що дозволяє креслити або підкреслювати текст більш точно та акуратно.

Купити цікаву лінійку в "BujoBox"

Якісні й одночасно красиво оформлені лінійки від магазину "BujoBox" стануть твоїми вірними помічниками в навчанні, роботі, побуті. Ти можеш оформити замовлення прямо на сайті або зателефонувати нашим менеджерам телефоном. У нашому магазині регулярно проводяться акції, постійним клієнтам доступні знижки та приємні бонуси.

 

Купити красиву лінійку