Ручки – це не тільки приладдя для письма. В офісі компанії ручки служать додатковим атрибутом іміджу. Коли всі нюанси інтер'єру продумані до дрібниць, а до вибору ручок підійшли з особливою увагою і ретельністю – атмосфера в офісі буде приємною і доброзичливою.

Давно минув той час, коли на звичайні ручки було велике навантаження і було потрібно оформляти документи, прибутково-видаткові касові ордери та іншу бюрократію вручну. Тоді купувати ручки не дорого – було одним з головних критеріїв при наповненні офісу канцтоварами. Сьогодні ручки переважно повинні бути присутніми в офісі тільки для підпису договорів між компанією і клієнтами.

 

красиві ручки не дорого для офісу

 

Ручки Сакура – ідеальне поєднання якості та прагматизму

Інтернет-магазин BuJoBox представляє колекцію ручок Sakura. Японський бренд Сакура випускає лінійку елітного канцелярського приладдя на основі унікальної технології чорнила Pigma з 1982 року. Еталон якості та зразок стриманого стилю – це письмове приладдя від Sakura.

Обрати ручки

Ручки – це базовий інструмент на столі кожного співробітника в офісі. Гарна ручка повинна сприяти досягненню поставлених цілей на сьогодні / тиждень / місяць, а не підводити в найвідповідальніших моментах.

5 переваг ручок Sakura для Вашого офісу:

  1. Якість. Це головна і незаперечна перевага, яке базується на світлостійких пігментних чорнилах Pigma Inc.
  2. Економічність. Завдяки високій якості продукції ручки для письма завжди працюють справно, а рівномірна і поступальна подача чорнила забезпечує ідеально рівне і плавне письмо, що в кінцевому підсумку призводить до економії ресурсів на покупку нових ручок.
  3. Простота і легкість у використанні. У порівнянні з кульковими аналогами писати ручками-роллерами від Сакура легше і зручніше, оскільки потрібне мінімальне натискання і кисть не перенапружується при роботі.
  4. Стильний дизайн. Мінімалізм і відсутність зайвих відволікаючих деталей – відмінна риса японської стилістики, яка також знайшла відображення в письмовому приладді бренду Sakura. Напівпрозорий матовий корпус, ковпачок зі зручним хвостиком, зрозуміле маркування чорним кольором створюють підкреслено діловий стиль без надмірностей.
  5. Широкий асортимент. Ручки від Сакура представлені з білим, чорним, синім чорнилом для офісу і повним спектром колірної гами для художників, дизайнерів і архітекторів.

 

Канцтовары ручки Sakura Gelly Roll 05 білі


Ручки Сакура в інтернет-магазині BuJoBox

Магазин пропонує широкий асортимент ексклюзивних і елітних канцелярських товарів для наповнення Вашого офісу. Якісні ручки, вартість яких відображена в каталозі товарів можна придбати як поштучно, так і наборами за привабливою вартістю.

Доставка здійснюється в найкоротші терміни по Києву та області, а також в усі великі міста і населені пункти, де є відділення Нової пошти.