Відбитки для скрапбукінгу (штампи) – улюблений вид декору паперових листівок і подарунків навіть у дорослих. Блокноти та альбоми також красиво виглядають з оформленням в стилі скрапбукінг. Унікальна технологія дозволяє при мінімальному наборі складових інструментів створювати справжні шедеври, використовуючи невичерпний ресурс фантазії.

Новачкам в рукоділлі або оформленні розворотів в блокноті рекомендується починати творчу діяльність саме зі знайомства з різними видами штампів і освоєнні нескладної техніки скрапбукінг. На штамп або візерунок потрібно акуратно нанести фарбу і прикласти його до того місця, де планується залишити відбиток. Готово! Процес займає лічені хвилини, а результат часом перевершує всі очікування.

Які бувають штампи для скрапбукінгу?

Вибір штампів сьогодні представлений в широкому асортименті. Виробники створюють цілі колекції тематичних наборів і одиночних штампів. Серед усього розмаїття виділяють такі основні групи товарів:

  • Силіконові. Штампи декоративні купити з прозорого матеріалу силікон пропонують все більше виробників. Це найдоступніший за вартістю вид штампів. Вони відрізняються особливою гнучкістю і м'якістю. Додатковий приємний бонус – абсолютна прозорість. Новачкам у творчості прозорість як раз грає на руку, тому що значно полегшує нанесення.

Мінуси силіконових штампів: вимогливі в догляді й швидко жовтіють. Після кожного використання штампи з силікону потрібно мити теплою водою з милом або спеціальним миючим засобом. Прозорі фігурки з часом виглядають менш привабливо.

  • Гумові. Штампи купити Україна з гуми трохи складніше, оскільки вони не користуються такою великою популярністю, як силіконові. Гумові штампи мають непрозору, трохи сіру основу. З ними легко і приємно працювати як новачкам, так і вмілим майстрам своєї справи. Штампи з гуми легко очищаються теплою водою, іноді їх можна промивати спеціальним розчином.

Мінуси гумових штампів: непрозора основа, делікатний і ретельний догляд. При необережному поводженні вони можуть потріскатися. Термін служби також недовговічний через фізичні властивості гуми.

  • Дерев'яні. Штампи з натуральної деревини особливо цінні в період всього штучного і недовговічного. Дерево – це екологічно чистий і природний матеріал. Воно добре розкладається в природному середовищі, що не шкодить чистоті довкілля. Дерев'яні штампи не можуть викликати алергію і не мають ніяких протипоказань і вікових обмежень.

Мінуси дерев'яних штампів: натуральна деревина важча, ніж штучні матеріали. Їх потрібно акуратно зберігати трохи далі від вологи та пари. Очищати бажано спеціальними вологими серветками після кожного використання.

 

штампи для скрапбукінгу

 

Штампи для скрапбукінгу алфавіт в інтернет-магазині BuJoBox
Інтернет-магазині BujoBox представляє красивий подарунковий набір дерев'яних штампів «Алфавіт» та «Цифри». Вони виконані з натурального матеріалу у формі кубиків з вигравіруваними цифрами та знаками на гладкій дерев'яній поверхні.

 

Обрати штампи

 

Штампи у вигляді вже готового укомплектованого набору в красивій коробочці з кришкою з щільного картону стане прекрасним подарунком дітям і підліткам на День народження, Новий рік і будь-яке інше свято.

Оформляти розвороти блокнотів в стилі Bullet Journal з використанням штампів з цифрами та буквами – цікава ідея для початківців так і досвідчених майстрів! Саме тому інтернет-магазин BuJoBox пропонує всім відвідувачам купити штамп алфавіт для скрапбукінгу і привнести у звичну щоденну рутину нових вражень і можливостей.

Відкрийте для себе новий світ якісних канцелярського приладдя та аксесуарів, а дружна команда інтернет-магазину BuJoBox потурбується про доставку вибраних товарів в Київ, Харків, Одесу, Дніпро, Львів чи будь-який інший населений пункт на території України.